RWB-1 en 2 waren beide door de Poulefase van de beker gekomen. Voor RWB-1 is het bekertoernooi inmiddels ten einde. Dinsdag 9 november speelde het thuis op het kunstgrasveld tegen Uno Animo. Beide ploegen maakten er een enerverend potje van en speelden op het randje. Zoals het hoort ging het nooit over het randje zodat het voor het publiek een mooie wedstrijd was om naar te kijken. Serhan Eyupoglu stond in dit duel in de spits en opende na een half uur spelen de score, maar Uno maakte net voor rust gelijk. Nadat RWB goed begon aan de 2e helft nam Uno Animo gaandeweg het initiatief over. Uno kwam dan ook op voorsprong waarna RWB meer risico ging nemen, in de laatste minuut counterde Uno Animo naar 1-3 en was de wedstrijd gespeeld.

RWB-2
Voor RWB zit het tweede elftal nog in de beker. Dinsdag 16 november speelt RWB-2 om 20.15 uur uit tegen Terheijden-3. Geen te onderschatten tegenstander want al speelt Terheijden-3 in de 3e klasse, in de competitie staat het in een competitie met nogal wat 2e elftallen maar mooi bovenaan. Overigens doet RWB-2 het ook prima want na 5 wedstrijden gespeeld te hebben staat het in de 2e klasse met 10 punten op een mooie 5e plaats. Het belooft dinsdag in Terheijden dan ook een spannende wedstrijd te worden.