RWB speelde zaterdag 22 augustus net als een jaar geleden een nuttige oefenwedstrijd tegen buurman DESK uit Kaatsheuvel. Voor RWB was de beginfase even schrikken want binnen één minuut stond het met 0-1 achter. Kevin Remie herstelde met een fraaie goal al snel de gelijkmaker. De eerste helft ging vervolgens redelijk gelijk op waardoor het bij rust 1-1 stond.
Na rust werd zoals gebruikelijk in oefenwedstrijden volop gewisseld en kreeg RWB steeds meer de overhand. Middels Brent van Look en een kopballetje over de keeper door Alex Huijps bepaalde RWB de eindstand op 3-1.
Dinsdag 24 augustus speelt RWB nog een oefenwedstrijd tegen Uno Animo om daarna op vrijdagavond 27 augustus te starten met de Waalwijk Cup. RWB speelt de poulewedstrijden voor de Waalwijk Cup op Sportpark De Gaard in Poule B samen met NEO’25, SSC’55 en WSC. De finalewedstrijden voor de Waalwijk Cup zijn op zaterdagmiddag 28 augustus vervolgens bij WSC (1 t/m 4) of RWB (5 t/m 8) en beginnen om 14.45 uur.
Ook RWB-2 start deze week met de eerste oefenwedstrijd. Het team van Alfons van der Pluijm speelt op donderdag 26 augustus om 20.00 uur thuis tegen Uno Animo 2.