RWB speelde zaterdag 6 april in Dongen tegen Olympia'60, de club met het mooiste shirt van de 4e klasse na het Rood Wit Blauw van RWB. Met de 0-6 overwinning werd weer eens gewerkt aan het doelsaldo. Stiekem had het gehoopt dat nummer vier TSC  punten zou pakken bij NEO'25, maar dat gebeurde jammer genoeg niet.

Alles bij elkaar was de winst uit bij Olympia’60 vrij eenvoudig. Na 19 minuten spelen opende Kevin Remie de score en zorgde Owen Kogels met twee doelpunten voor de 0-3 ruststand. Na rust voorkwam doelman Ryan de Man dat RWB verder uitliep. Toen Espen Voskuil na een uur spelen moest vertrekken met een rode kaart kwam RWB weer toe aan doelpunten maken. De 0-4 was van Cas Renkens waarna de achterhoede aan de beurt kwam om te scoren. Na Jordy van der Klaauw was het in de slotfase Bob Jansen die voor de eindstand van 0-6 zorgde. Volgende week staat de Waalwijkse derby tegen SV Capelle op het programma. RWB verwacht tegen SV Capelle wel meer tegenstand. SV Capelle is de laatste weken goed bezig en zet de laatste weken goede stappen om ervoor te zorgen dat ze volgend seizoen ook weer 4e klasse spelen.