Save the Date! 15-12-17 gaat er een fantastisch feest losbarsten in de kantine van RWB. Zoals de titel het al zegt Dance Gala Night. De kantine wordt omgetoverd tot een ware club, aan niks zal het ontbreken! Zet alvast een dikke kruis in je agenda op vrijdag 15 december! Die avond is gereserveerd voor de allereerste Dance Gala Night. Verdere info volgt gauw! Namens de selectie van RWB tot dan!

Na een lange tijd hard werken vooral op de achtergrond om alles klaar te maken voor de nieuwe website zijn we dan eindelijk zo ver dat deze online kan. Wat er vooral is veranderd is dat alle team en wedstrijd data tegenwoordig uit het centrale systeem van de KNVB komt en dus altijd up to date zou moeten zijn. We hebben tijdens het opstarten echter al wel gemerkt dat ook bij de aanlevering van de data soms nog wat kleine foutjes zitten. Hier wordt door de KNVB en partners hard aan gewerkt om dit op tel lossen. Het omzetten van de oude naar de nieuwe site kan gevolgen hebben gehad voor e-mail. Heeft u op 13-10-2017 tussen 10.45 en 11.15 een mail verstuurd dan vragen wij U die nogmaals te versturen.

Wij hopen dat iedereen met veel plezier onze site blijft bezoeken en mocht U nog op of aanmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

Website commissie

In heel Brabant organiseren we in samenwerking met Brabantse voetbalclubs voorrondes waarbij we veel aandacht besteden aan technische, tactische, mentale en fysieke vaardigheden. Van alle voorrondes komen per leeftijdsklasse de allerbeste spelers op zondag 22 oktober bij elkaar in het RKC stadion te Waalwijk om te strijden voor de titel:
Doe je mee?
Dan krijg je:
• Een mooi voetbalshirt
• Een ondertekend spelersdiploma
• Een medaille
• Een Brabantse sportlunch
• Een onvergetelijke dag
De kosten voor deze onvergetelijke dag zijn €34,95
Foto's zijn na afloop te downloaden op onze website

Hoe ziet de dag eruit:

09.15 We verwachten je bij de club.
09.45 Indeling in groepen
10.00 Warming-up en trainen van techniek
11.00 Pauze met drinken
11.15 Spelvormen en training
12.15 Brabantse Voetbal lunch *
13.15 Afwerken op doel en partij spelen
14.15 Pauze met drinken
14.30 Partijvormen en wedstrijden
15.30 Einde van de activiteiten
16.00 Prijsuitreiking

Inschrijven:

Klik op de volgende link

Met 6 punten uit 2 wedstrijden startte RWB-2 aan de thuiswedstrijd tegen SC 't Zand 3.
Het regenachtige weer van zaterdag op zondag noodzaakte RWB om de wedstrijd niet op het hoofdveld maar op het kunstgrasveld te spelen.
Dze beslissing pakte voor RWB-2 zeker niet verkeerd uit, want RWB-2 verkeerd in een goede vorm.
Door de 3-1 overwinning heeft RWB-2 inmiddels 9 punten uit 3 wedstrijden en gaat alleen aan kop in de 3e klasse-D.
Zondag 15 oktober wordt de competitie vervolgt met een uitwedstrijd tegen het sterke DESK-3, wat deze week met maar liefst 2-9 won van WSC-3.

In 2004 leek het erop dat Voetbalvereniging RWB zonder hoofdsponsor verder zou moeten.
Van der Linden Internationaal Transport-Opslag-Overslag was het die toen RWB uit de brand hielp en sinds die tijd prijkt de naam van het Transportbedrijf op de borst van de RWB-1 spelers.
Inmiddels maakt Van der Linden Transport deel uit van de Van der Linden Groep, waaronder nog twee onderdelen vallen, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW) en Regionaal Overslag Centrum Waalwijk B.V. (ROC Waalwijk). De drie zusterbedrijven werken nauw samen, waardoor Van der Linden Transport nu een totaalpakket biedt op logistiek gebied. Het familiebedrijf dat met o.a. Sander van der Linden de derde generatie Van der Linden aan het roer heeft is de laatste 13 jaar spectaculair gegroeid. Ook RWB groeide in de laatste jaren spectaculair, op sportpark De Gaard groeide het uit van een vereniging van 500 naar 700 leden. Inmiddels heeft de voetbalclub uit Waalwijk West 35 teams ingeschreven in de verschillende KNVB-competities en lopen er op zaterdagochtend ca. 20 kanjers van 4-5 jaar te trainen die daardoor klaar worden gestoomd om competitievoetbal te gaan spelen. Van der Linden Transport en RWB hebben daarmee een belangrijke overeenkomst die er toe heeft geleid dat dit Waalwijkse familiebedrijf inmiddels 13 jaar hoofdsponsor in van RWB.

Al weer voor de derde keer wordt er bij RWB een oktober fest georganiseerd. Aangezien de vorige twee edities vollop feest waren verwachten we dit jaar niks anders. Deze keer is het feest op 28 oktober 2017 in de kantine van RWB. Dress code Heidi un Gunther. Entree is gratis.

Rabobank De Langstraat draagt het verenigingsleven in De Langstraat een warm hart toe.
Daarom organiseert de Rabobank de Clubkas Campagne waarmee totaal € 150.000,-- beschikbaar gesteld wordt aan verenigingen.
Ook RWB doet dit jaar mee aan deze Clubkas Campagne.
Ben u lid van de RABOBANK dan mag u meebeslissen waar deze bijdrage naar toe gaat.
U kunt tussen dinsdag 3 oktober en dinsdag 17 oktober 2017 uw stem uitbrengen op clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Leden van de Rabobank krijgen via de post een Persoonlijke stemcode toegestuurd en kunnen hun stem uitbrengen via www.rabobank.nl/delangstraat.

Elke stem is geld waard, laat hem dus niet verloren gaan en stem op RWB.
Stemmen kan alleen via het internet, heeft u hulp nodig bij het stemmen? Kom dan met uw kaart naar RWB want dan helpen wij u graag.

Beste leden,

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering welke gehouden wordt op:

 

Vrijdag 03 november 2017, Aanvang 20.30 uur.

Agenda:

Vrijdag 15 september was ik de lijnen op de rwb-velden aan het zetten. Halverwege dat karwei begon mijn markeringswagen te sputteren en weigerde verdere dienst. Er bleken enkele slang- bevestigingen aan het motertje afgebroken. Dit was niet te repareren en ik sprak met de NEO-collega’s af dat ik hun wagentje zou mogen gebruiken als zij klaar waren. Even wachten dus. Maar wat schetst mijn verbazing toen Cor de Bie van NEO aan kwam zetten met de goede slangaansluitingen. Hij monteerde de aansluitingen gratis en voor niets. Zo kon ik mijn werk afmaken met mijn eigen wagentje. Uiteraard was mijn dank groot. Een mooi voorbeeld van elkaar helpen. Nogmaals dank.
Lau Snels (rwb)

Na de wedstrijd RWB - Boeimeer had Voetbalvereniging RWB meerdere redenen om een feestje te vieren.
De belangrijkste reden was de aanwezigheid van Maarten Jansen, eigenaar van AH Jansen aan het Bloemenoordplein in Waalwijk.
AH Jansen had er namelijk voor gezorgd dat alle spelers en begeleiding van RWB-1, RWB-2 en JO19-1 in dezelfde presentatiekleding rond liep.
Presentator van de middag, Sjaak Timmermans, bestede hier uitgebreid aandacht aan en voorzitter Bas Bruurmijn mocht Maarten Jansen een mooie bos bloemen overhandigen.
Nadat Maarten Jansen met de selectie op de foto was geweest interviewde Sjaak Timmermans hoofdtrainer Ruud van den heuvel, aanvoerder Larry van Ommen en trainer van RWB-2 Tiny Sulsters over hun verwachtingen van de competitie.
Daarna barstte het feest verder los, Remco Gouda verving de zieke DJ Tobie met verve en zanger Bami kreeg heel de zaal mee met een nummer van Andre Hazes.
Al met al een geslaagde middag met dank aan Maarten Jansen, het bleef daarna nog lang feest in de RWB-kantine.

Door de eerste twee wedstrijden tegen respectievelijk FC Drunen en ONI met ruime cijfers te hebben gewonnen stond RWB voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Boeimeer al met één been in de volgende ronde van de beker.
Toen RWB yhuis tegen Boeimeer na één minuutje spelen al met 1-0 voor stond was het duidelijk, RWB gaat door in de beker.
In het verdere verloop was het alleen nog de vraag tot hoever de uitslag op zou lopen, het in de 4e klasse voetballende Boeimeer was gewoon niet sterk genoeg om tegenstand te bieden.

ABO Drunen / Elshout
Fysio Totaal
Frank Cortenbach
Van wijlen