Afgelopen donderdag was het gelukkig weer als vanouds van Vugtdag bij RWB, na 2 jaar afwezigheid waren er weer 14 fanatieke teams die de strijd met elkaar zijn aangegaan.
Ondanks dat we er 2 jaar uit hebben gelegen hadden we voor dit jaar weer 14 teams die zich hadden ingeschreven voor het jaarlijkse toernooi, 3 vrouwenteams en 1 mix team namen het op tegen de overige 10 teams.

In de ochtend hebben er veel mensen meegeholpen om het veld klaar te maken voor deze mooie familie dag, met als eyecatcher de nieuwe tent die RWB heeft aangeschaft. Het opzetten was de eerste keer en nam best wat tijd in beslag maar met de juiste sturing en handjes ging dit prima.

Het toernooi begon om 12:30 uur met de eerste wedstrijden in 2 poules van 7 teams, hierdoor had ieder team minimaal 6 wedstrijden te spelen. Uiteindelijk hebben we om 16:45 de finalewedstrijden gespeeld om de plekken 6 t/m 1. In de zinderende finale tussen de Worriers en Dennis’s kookcursus ging de prijs na een eindstand van 20 – 21 naar Dennis’s kookcursus. Gedurende het toernooi was ook de BBQ-hoek weer geopend waar John en zijn team weer zorgde voor heerlijk broodjes, en natuurlijk werd de bar ook goed bezocht door onze dorstige spelers.

Om 17:00 startte dan echt de feestavond onder leiding van onze DJ Arno Timmermans die er weer een mooi feestje van maakte.

Al met al weer een mooie van Vughtdag waar we met zijn allen met een goed gevoel op terug kunnen kijken, volgend jaar zijn we er met zijn allen weer bij!

Namens de evenementencommissie nogmaals dank aan alle vrijwilligers die mee hebben geholpen met het opzetten en organiseren van deze dag, tijdens het opbouwen, en afbreken de dag zelf, achter de bar en de BBQ-Hoek. Dank jullie wel!