RWB begon met de nieuwe trainer Alfonds van der Pluijm op de bank scherp aan de wedstrijd. Het kwam snel op 0-1 maar zag in de tweede helft Gudok langszij komen. De 1-1 eindstand was een goede afspiegeling van de wedstrijd, RWB was in de eerste helft de bovenliggende partij, Gudok was dit in de tweede helft.

RWB startte de wedstrijd zonder twee ervaren spelers, waarvan Serhan Eyupoglu ontbrak door een blessure en Vedad Hadzic één wedstrijd schorsing uit moest zitten. Met spits Kevin Remie startte het echter voortvarend aan de wedstrijd. Buiten het strafschopgebied kwam hij op links aan de bal om deze over de keeper in de verre hoek te laten ploffen. Zo stond RWB al in de 3e minuut op voorsprong. Door volop strijd in de wedstrijd te leggen had RWB in de eerste helft een overwicht maar bleef het tot de rust 0-1. Doordat RWB een ander systeem speelde dan het deed in de voorgaande wedstrijden gaf RWB achterin ook weinig weg. Na rust kwam Gudok beter in de wedstrijd en moest RWB steeds meer het initiatief aan Gudok laten. Dit zorgde ervoor dat in de 53e minuut Joost Obbens de gelijkmaker produceerde. Gudok kreeg nog wel een aantal kansen maar keeper Björn van den Bersselaar keepte een prima wedstrijd en hield verder zijn doel schoon.
Volgende week maandag, Tweede Paasdag, staat voor RWB een thuiswedstrijd tegen Trinitas Oisterwijk op het programma. Trinitas is de laatste tijd goed bezig en pakte afgelopen zondag de 2e Periodetitel, voor RWB geen gemakkelijke opgave dus.