Wedstrijden van RWB-1 staan garant voor veel doelpunten. RWB weet ook altijd wel te scoren, maar krijgt daarentegen veel te veel goals tegen. Ook thuis tegen RKDVC was dit het geval. RWB verloor met 2-4 en is inmiddels de hekkensluiter in de 3e klasse B.

Bij rust stond RWB net als thuis tegen Vlijmense Boys op een haast onoverbrugbare achterstand. Verschil met de wedstrijd tegen Vlijmen is echter dat dit helemaal niet nodig was geweest. Verschil tussen RKDVC en RWB was dat de Drunense voetbalclub de kansen afmaakte en RWB de kansen om zeep hielp. RWB moest daardoor met een 0-3 achterstand de rust in. Na een uur spelen kon Onur Ulusan namens RWB iets terug doen en scoorde met een geplaatst schot de 1-3. RWB putte hier weer wat hoop uit maar toen RKDVC 5 minuten voor het einde van de wedstrijd vanaf 11 meter aan mocht leggen was de wedstrijd definitief gespeeld. In de slotminuten bracht Onur Ulusan de eindstand op 2-4. Te laat voor RWB om het RKDVC nog moeilijk te maken. Met nog 10 wedstrijden te spelen is er voor RWB nog van alles mogelijk, er zal dan wel snel een oplossing gevonden moeten worden tegen het zo gemakkelijk tegen krijgen van doelpunten. Volgende week, zondag 10 april, speelt RWB uit tegen het Tilburgse TSV Gudok.