De op een na laatste wedstrijd in de competitie speelde RWB thuis tegen de nummer laatst DVVC. Ondanks het feit dat DVVC reeds gedegradeerd is wilde het zich niet automatisch neerleggen bij een nederlaag en maakte het RWB nog even lastig. Tot twee keer toe kwam het op één doelpunt van RWB. In het tweede gedeelte van de tweede helft liep RWB definitief weg en won met 5-2.

RWB nam al snel na de aftrap een voorsprong op DVVC. Doelpuntenmaker Kevin Remie liet daarbij weer eens zien dat een vrije trap net buiten de 16 meter zijn specialiteit is. Halverwege de tweede helft verdubbelde Bram van Iersel de voorsprong naar 2-0 en leek er niets aan de hand voor RWB. DVVC kwam echter al snel door Stefan van Dongen terug in de wedstrijd waardoor beide ploegen met 2-1 gingen rusten. Meteen na rust zorgde aanvoerder Koen van Baardwijk ervoor dat het verschil weer twee doelpunten werd, 3-1. DVVC gaf zich echter niet gewonnen want Guus de Jong zorgde met de 3-2 voor de aansluittreffer. RWB zette in de laatste 20 minuten orde op zaken. Djay Kogels zorgde voor de 4-2 en Kevin Remie bepaalde met zijn tweede van de middag de eindstand op 5-2.

Door de winst van RFC blijft RWB, met één puntje achter op RFC, op de tweede plaats staan. Volgende week valt in de 4e klasse F de beslissing. RWB speelt dan uit in Den Hout tegen Irene’58. RFC speelt dan op Sportpark De Gaard tegen NEO’25 en kunnen de buren van RWB ervoor zorgen dat RWB alsnog over RFC heen gaat. RWB heeft daarmee het kampioenschap echter niet in eigen hand. Bij winst van RFC gaat RWB meedoen om het Periodekampioenschap.