Zaterdag 20 april had RWB-3 Zaterdag alles in gereedheid gebracht om het kampioenschap te vieren. RWB kwam toen uit bij RFC van een koude kermis thuis en verloor met 2-0.

DJ Darkraver was niet meer te annuleren dus werd het uiteindelijk rondom zijn optreden toch nog een groot feest. Zaterdag 4 mei speelde RWB-3 Zaterdag zijn laatste competitiewedstrijd en was het meteen de laatste kans om op eigen kracht het kampioenschap binnen te halen. RWB-3 speelde de laatste wedstrijd uit in Tilburg tegen Willem II-3. Dat Willem II-3 laatste staat in de competitie wilde op voorhand niks zeggen, want in de thuiswedstrijd die op 3 februari werd gespeeld won RWB-3 met slechts 5-4 en had het tegen Willem II-3 de grootste moeite om te winnen.

De eerste helft van de uitwedstrijd, die werd gespeeld op het Amateurcomplex van Willem II, verliep voor RWB-3 nog stroperig maar ging door een eigen doelpunt van Willem II-3 toch met een 0-1 voorsprong rusten. Na rust pakte een aantal wissels goed uit voor RWB-3. Ramon van der Sanden verdubbelde in de tweede helft de voorsprong naar 0-2 en toen Randy Bruurmijn er 0-3 van maakte was de wedstrijd gespeeld en het kampioenschap binnen. Bestuurslid Cor Pulles huldigde namens RWB bij terugkomst uit Tilburg het team en had voor aanvoerder Harold Maas een bos bloemen klaarliggen. Voordeel van de zeperd tegen RFC was dat de ontlading na de winst tegen Willem II-3 extra groot was. Dit resulteerde, net als twee weken geleden, in een feest maar nu in het kwadraat. Met twee DJ’s en een optreden van de in de regio bekende Peter van der Velden die o.a. zijn nieuwe singel “Een man mag niet huilen” kwam zingen werd het voetbalseizoen afgesloten.