De nacompetitie voor promotie naar de KNVB 3e klasse, waarvoor RWB zich heeft geplaatst, start met een thuiswedstrijd tegen v.v. Steenbergen. De thuiswedstrijd op Sportpark De Gaard wordt gespeeld op zaterdag 3 juni en start om 14.30 uur.

Mocht RWB de wedstrijd tegen v.v. Steenbergen winnend afsluiten dan is een uitwedstrijd tegen het Zeeuwse Herkingen ’55 op 10 juni de volgende halte. Mocht ook deze horde genomen worden dan volgt er op 17 juni een finale op neutraal terrein.

De focus in deze nacompetitie ligt voor RWB op de eerste wedstrijd tegen v.v. Steenbergen. Verder kijken heeft geen zin omdat eerst gewonnen dient te worden van v.v. Steenbergen om de nacompetitie überhaupt een gevolg te kunnen geven. Steenbergen is een ploeg uit het westen van Brabant die dit seizoen uit kwam in de KNVB 4e klasse C en op de 4e plaats is geëindigd. Vooraf inschattende is het een ploeg gelijkwaardig aan RWB, het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Mocht de wedstrijd na twee keer 45 minuten gelijk eindigen dan volgt een verlenging van twee keer 15 minuten, als het dan nog gelijk staat beslissen strafschoppen de wedstrijd.