Zaterdag 20 mei stond in het teken van jeugdteams die dit voetbalseizoen 1 of meerdere keren kampioen geworden zijn in hun klasse.
Enkele teams hadden hun kampioenschap al in de najaarsreeks bereikt maar er was ook een team dat dit nog op deze zaterdag moest bewerkstelligen.
RWB JO9-1 moest dit doen bij onze buren NEO'25. Na een mooie wedstrijd was de overwinning voor onze jongens van JO9-1 en daarmee het kampioenschap een feit.
Op een zonovergoten sportpark de Gaard werden de teams voor hun kampioenschap gehuldigd voor de tribune door jeugdvoorzitter Marco van der Hammen.
De spelers en speelsters van RWB JO9-1,RWB JO11-2 , RWB JO12-1 en MO11-1 van SVO De Gaard kregen allemaal een aandenken uitgereikt.
RWB JO14-1 was ook kampioen geworden in de najaarsreeks maar moest nog voetballen om 14.30 en hun huldiging vond plaats direct na de wedstrijd. Dit werd een ware galavoorstelling en met 13-1 werd gewonnen van vv Oosterhout. RWB JO14-1 heeft nog een toetje voor de boeg ,het team bereikte de bekerfinale en zal daarin spelen tegen Theole uit Tiel. Dit zal plaatsvinden om 3 juni om 11.00 op neutraal terrein bij SC’t Zand.
Na alle huldigingen ging het feest verder in de kantine en bleef het nog lang gezellig.

SVO De Gaard MO11 1 KAMPIOEN

RWB JO9 1 KAMPIOEN

RWB JO11 2 KAMPIOEN

RWB JO12 1 KAMPIOEN

RWB JO14 1 KAMPIOEN