Afgelopen jaren hebben RWB en NEO'25 de handen ineengeslagen om samen met de gemeente de verduurzaming van sportpark De Gaard te realiseren. Naast de gemeentelijke eigendommen, zijn de clubs ook bezig om het gedeelte dat in eigen beheer is te verduurzamen.

Rabobank De Langstraat staat voor leefbaarheid, verbinding en duurzaamheid en draagt daarom via het Stimuleringsfonds bij aan het unieke initiatief van deze twee verenigingen om samen op te trekken in het verduurzamen van het sportpark.

Naast grote initiatieven als zonnepanelen en een warmtepomp, vallen hieronder onder meer het vervangen van binnenverlichting, keukenapparatuur en zoals kortgeleden gerealiseerd: LED-verlichting op de velden. Daarom is de cheque ook buiten onder de verlichting uitgereikt.

Zowel NEO’25 als RWB is Rabobank De Langstraat zeer erkentelijk voor de geleverde bijdrage van €4.500,- per vereniging.

IMG 4981 2

Op de foto (vlnr): Nicky Ligtvoet, Bas Bruurmijn (beiden RWB), Paul Verwiel (Stimuleringsfonds Rabobank), Desirée van Pas (Rabobank), Jacqueline Rosenbrand (NEO'25), Hans Boer (Stimuleringsfonds Rabobank), Wilco Broeks, Thijs Kramer, Rick Geurtjens (alledrie NEO'25)