Carnaval bij RWB, voor elk wat wils.

Carnaval 2023. Het begint bij elke feestneus alweer te kriebelen. Voor iedereen die met het carnavals-gen is geboren kan het niet snel genoeg gaan. Het is waar wat Niek en Danny uit Den Bosch in hun nieuwe nummer bezingen. Ik tel de dagen, ik tel de weken, een maand heeft nooit zo lang geleken. De evenementencommissie van RWB is dan ook al enkele weken bezig om weer een superweekend te organiseren met allerlei activiteiten voor jong en iets minder jong.
In het ROOD WIT BLAUWE FEESTPALEIS begint het al op DONDERDAG 16 februari met een PRE CARNAVALSTOERNOOI 7vs7. Het toernooi begint om 19.30. Na deze sportieve uitspatting snelt iedereen naar binnen alwaar DJ Tahvo om 20.30 uur met de opwarmronde begint, wat inmiddels een traditie is en altijd uitdraait op een topfeest.
Op VRIJDAG 17 februari wordt wederom het jaarfeest van de club gehouden. Deze avond die om 20.00 uur begint staat al jaren bekend als HET CARNAVALSBAL waar iedereen van harte welkom is. DJ ARNO zal deze avond aan elkaar draaien met de beste en nieuwste nummers. Rond 22.00 uur is er een optreden van het Waalwijkse duo DE DORELLIES die met hun eerste nummer al aardig bekend zijn in de regio, en rond de klok van 23.00 uur komt de sympathieke entertainer PATRICK VAN BREEMEN het feest compleet maken met zijn nederlandse hits.
Voor alle kleine jonge partykanjers staat de ZATERDAG 18 februari in het teken van KINDERCARNAVAL. Een geheel afgebakend deel van de vloer voor het podium wordt de veilige plek voor de allerkleinsten voor wie eten en drinken geheel gratis is. De carnavalskrakers worden deze middag weer verzorgd door DJ ARNO die rekening houdt met het genre en volume. Ook de kids uit Landgoed Driesen zijn van harte welkom. Deze middag begint om 14.11 uur.
Voor alle vroege vogels die van ontbijt met drank en gezelligheid houden gaan de deuren van het LEUTPALEIS op zondagochtend 18 februari om 10.00 uur open voor het jaarlijkse FRUHSHOPPEN. Het podium wordt dan weer bezet door DIE TORFGRABER KAPELLE. Deze muzikanten zijn met hun liveoptreden inmiddels al vele jaren een begrip bij RWB. Rond 13.30 uur neemt DJ ALEX het over en slingert zijn muziekjes vanaf vinyl de zaal in voor nog een paar uur gezelligheid.
Iedereen welkom dus vanaf 16 februari tijdens carnaval 2023 bij RWB ALAAAAAAF!!!!

Algemene Poster Carnaval

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

BPR
Van wijlen
Moonen Attractie verhuur
Van wijlen