RWB gaat voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Dennis de Bruijn heeft aan de spelersgroep en de technische commissie laten weten dat hij na dit seizoen, door een verandering in zijn werksituatie, gaat stoppen als hoofdtrainer bij RWB. Voor alle partijen was er geen enkele reden om het lopende contract vroegtijdig te beëindigen totdat hij in december te horen kreeg dat zijn werk het niet meer toelaat om deze nevenactiviteiten erbij te kunnen doen.

Dennis heeft het goed naar zijn zin bij RWB en voelt een zeer goede klik met de spelersgroep en zijn staf. De spelersgroep heeft in een eerder stadium de TC laten weten dat Dennis een duidelijke en goede visie op voetbal heeft en dat hij toegankelijk is en prettig in de omgang. Zijn trainingen zijn uitdagend en divers en de oefenmeester is duidelijk en consequent in de afspraken.

Dennis heeft uitgesproken dat hij er alles aan zal doen om de doelstelling om te promoveren naar de derde klasse zaterdag te halen. Een hele kluif, wetende dat RFC en SCO respectievelijk 7 en 8 punten voor staan op de tricolores.

Deze uitdaging start op zaterdag 4 februari 2023 als RWB aan het tweede deel van de competitie start met een thuiswedstrijd tegen plaatsgenoot SSC’55.

BPR
Van wijlen
Spijkerke
Fysio Totaal