Donderdag 29 december kon na 2 jaar coronamaatregelen het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de RWB-jeugd weer van start. De Jeugdcommissie van RWB had daarvoor de gehele dag Sporthal de Slagen afgehuurd. Met totaal ca. 100 deelnemers was het dan ook een geslaagd evenement. Nadruk op deze voetbaldag lag niet op het winnen van het toernooi, standen werden dan ook net bijgehouden. De nadruk lag er meer op om er een hele leuke voetbaldag van te maken voor de jeugd, en dat is prima geslaagd.

Om 10.00 uur werd gestart met de groep JO12 en JO11 waarbij 4 teams speelden in een hele competitie onder de namen van de Champions Leage zoals; Liverpool, FC Barcelona, Bayern München en Benfica.
Om 11.45 uur waren de JO10, JO9, JO8, JO7 en de Kanjers aan de beurt. In twee poules van 5 teams werd hier een halve competitie afgewerkt. Bij de JO10 en JO09 werd gestreden onder de namen van WK deelnemers Nederland, Engeland, Frankrijk, Marokko en Argentinië. Bij de allerjongsten streden AJAX, Feijenoord, PSV, AZ en RKC Waalwijk tegen elkaar.
Van 14.00 uur tot 16.00 uur waren als laatste JO15, JO14 en JO13aan de beurt. Hier streden NAC, Willem II, Telstar, FC Den Bosch, TOP Oss en Helmond Sport om de eer.

Zonder scheidsrechters geen voetbal, RWB bedankt dan ook Reinhardt Zenhorst, Remco Kivits, Jesper Clijsen en Cas Renckens voor het fluiten van de wedstrijdjes. Daarnaast willen we ook EHBO’er Wilfried Zeeuwen bedanken, ook hij was de gehele dag aanwezig.

BPR
Fysio Totaal
Spijkerke
Van wijlen