De 25+ Avond is bij RWB de jaarlijkse huldigingsavond die in de maand november wordt gehouden. Deze avond waren er 4 leden die uitgenodigd waren om te huldigen.
Tijdens deze huldigingsavond werden de volgende personen gehuldigd:

Cor van de Gouw, Cor was de zoon van oud jeugdvoorzitter Frans van de Gouw, logisch dat Cor in de jeugd van RWB terecht kwam. Na de jeugd kwam Cor in RWB-2 terecht, maar verhuisde al snel naar Geldermalsen en ging bij Relico voetballen.
Terug in Waalwijk ging hij in de lagere elftallen voetballen. In de Veteranen heeft hij daarna nog èèn wedstrijd gevoetbald. Hij kocht daarvoor nieuwe schoenen, de volgende dag kon hij niet lopen door de pijn aan zijn voeten en daarna voetbalde Cor nooit meer. Cor heeft nog 13 jaar in de werkploeg gezeten, jammer genoeg moest Cor om gezondheidsredenen daarmee stoppen.

Dirk Slob werd op 1 augustus 1972 lid van RWB en kwam als kwam bij RWB terecht in RWB-4. Met als leider Tiny Bergmans werd Dirk in 1973 en 1977 kampioen.
Na zijn voetbalcarrière werd Dirk na leider te zijn geweest van de A-jeugd niet zonder succes leider van RWB-2. In die tijd voetbalde RWB-2 in de hoogste afdeling Reserve 1e klasse. Mooiste overwinning was de uitwedstrijd bij PSV-3.
Dirk heeft ook op bestuurlijk gebied zijn verdiensten voor RWB. In 1984 kwam hij in het bestuur. Na een klein jaartje pauze zat hij van 1989 tot 1993 ook weer in het bestuur. Totaal zat Dirk dus 7 jaar in het bestuur van onze voetbalclub.
Dirk is op dit moment nog steeds vaste supporter van RWB-1.

Dennis Korthout werd in 1982 lid van RWB en kwam in de F1 terecht, een team waarmee hij meteen het eerste jaar kampioen werd.
Doorliep de jeugdafdeling en kwam vanuit de B-Top in de A-jeugd terecht.
Die 2 laatste jaren waren voor Dennis meteen ook de mooiste voetbaljaren.
Dennis kwam na de jeugd in RWB-3 terecht waarmee ook nog kampioen werd.
Met RWB-3 werd Dennis ook nog een keer kampioen. Na RWB-3 speelde hij nog jaren met een aantal familieleden in RWB-6. Dennis is inmiddels gestopt met voetballen maar Dennis is nog wel steeds RWB-er.

Bob Hummel is een echte Rotterdammer en als ik hem nu zou vragen het lied van Sparta te zingen kent hij in ieder geval zo de tekst oplepelen. Bij RWB heeft Bob zelf nooit gedaan, dat heeft hij overgelaten aan zijn zoons. Wat betreft vrijwilligerswerk heeft Bob zeker zijn steentje bijgedragen. Wat heeft Bob eigenlijk niet gedaan. Hij was leider/trainer bij de jeugd, leider bij RWB-1, zat in de tijd van Jos van Dalm in de Technische Commissie en is barmedewerker in het clubhuis van RWB. Elke donderdagavond staat BOB samen met Mari Kraneveld achter de bar. Heel waardevol voor een vereniging als RWB die het van vrijwilligers moet hebben. Bob is verder een echte voetballiefhebber volgt RWB-1 maar gaat ook vaak kijken naar andere amateurwedstrijden in de omgeving.