Ondanks de 5-1 overwinning op SSC’55 eindigt voor RWB het bekeravontuur met deze laatste wedstrijd in de poule. NEO’25 won in deze poule alle drie de wedstrijden en gaat door in de beker.

RWB begon maar weer eens slecht aan de wedstrijd, deze keer tegen plaatsgenoot SSC’55. Na 2 minuten spelen stond het dan ook al met 0-1 achter. Iets waarmee RWB de laatste tijd vaker mee wordt geconfronteerd en op de een of andere manier er maar niet uit te krijgen is.
Ronald Possemis trok na een half uur spelen met een kopgoal de stand gelijk.
RWB kwam na rust beter de kleedkamer uit en nam via Zakaria Elmessaoudi met 2-1 de leiding. In het laatste kwartier kwam Kevin Remie los en zorgde voor een zuivere hattrick en dus de eindstand van 5-1. Eén van deze goals kwam tot stand uit een vrije trap vanaf ruim 20 meter afstand. Dinsdag 20 september speelt RWB 1 en RWB 2, als laatste test voor de competitie, een oefenwedstrijd tegen elkaar. Deze onderlinge wedstrijd begint om 20:00 uur.

Op zaterdag 24 september start voor RWB de competitie met een uitwedstrijd, wederom tegen SSC'55. De wedstrijd wordt gespeeld in de Vrijhoeve (Sprang-Capelle), aanvang 14.30 uur, waarbij het echt om de punten zal gaan. RWB 2 speelt op die datum om 12.00 uur een thuiswedstrijd tegen DESK 3.