RWB heeft zich zondag 12 september een prima uitgangspositie verschaft in de poulefase van de beker. Door met 1-0 te winnen van Raamsdonk staat het na 2 wedstrijden op 6 punten. Wilhelmina en Blauw Wit ’81 staan na 2 wedstrijden beide op 3 punten. RWB speelt de laatste wedstrijd op 19 september uit bij Blauw Wit ’81 en zou aan een gelijk spel genoeg hebben om door te gaan naar de volgende ronde van de KNVB-Beker.

De thuiswedstrijd tegen Raamsdonk was alles bij elkaar geen beste pot. RWB had bijna de gehele wedstrijd de bal doordat Raamsdonk zich steeds met 10 man terug trok rondom hun eigen 16 meter. Om er echt doorheen te spelen was het tempo waarin RWB combineerde te laag. De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen doordat Kevin Remie een voorzet vanaf links met het hoofd op een effectieve manier naar de 2e paal stuurde. Jonne Clijssen, de jongste van het stel die vorig jaar nog speelde in RWB JO19, mocht net als vorige week weer starten en deed 70 minuten mee.

RWB speelt dinsdag om 20.00 uur op de Gaard nog een oefenwedstrijd tegen TSC en dus volgende week in De Moer om 14.30 uur tegen Blauw Wit’81. De week daarna, op zondag 26 september, start de competitie met een uitwedstrijd tegen Vlijmense Boys.