Op de dag voor Koningsdag is er altijd de traditionele lintjesregen. Koningsdag was al voorbij, maar in coronatijd is alles anders en zo kon het zijn dat op 28 april alsnog lintjes uitgedeeld werden. Voor deze uitreiking had de familie Arie Roomer naar het Gemeentehuis van Waalwijk gelokt. In de raadzaal van het Gemeentehuis benoemde Burgemeester Kleijngeld RWB-vrijwilliger Arie Roomer tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Een Koninklijke Onderscheiding die dik verdiend is.

Arie Roomer Roomer is in totaliteit ca 30 jaar lid van Voetbalvereniging RWB. Gevoetbald heeft de in Sprang-Capelle geboren Arie Roomer bij RWB slechts één jaartje. In dat voetbaljaar (1966/1967) stond hij bij RWB-2 en RWB-3 in de goal. Toen Arie na vele jaren weer opnieuw lid werd van RWB pakte hij meteen het nodige vrijwilligerswerk op. Voor al zijn vrijwilligerswerk is Arie bij RWB benoemd tot Lid van Verdienste en heeft de KNVB aan hem de Zilveren KNVB-speld uitgereikt. 24 Jaar lang was Arie de wedstrijdsecretaris van RWB en zat 13 jaar in het Hoofdbestuur. Verder was Arie Roomer meerdere jaren organisator van het toernooi Onder 23 jaar, zat meerdere jaren in de organisatie van de van Vugtdag en was 6 jaar lang de leider van RWB-1.
De lijst met vrijwilligerswerk is daarmee nog niet ten einde, Arie was mede organisator van de “Grote Loterij” en blies samen met Bas Bruurmijn in 1994 de Waalwijk Cup nieuw leven in. Totaal zes keer was Arie Roomer mede organisator van de Waalwijk Cup, waar ook nu nog jaarlijks om wordt gespeeld door alle Amateurvoetbalverenigingen in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Op dit moment is Arie nog steeds de coordinator van het verhuren van het kunstgrasveld aan derden en is hij trouwe supporter van RWB-1. Deze laatste twee activiteiten staan echter door alle coronamaatregelen al bijna één jaar op een laag pitje.
Op de foto Arie Roomer, samen met zijn vriendin Toos.