Beste Jeugdspelers en ouders/verzorgers van Jeugdspelers.

Zoals inmiddels bij iedereen bekend zijn we binnen de jeugdafdeling (TC-jeugd, Coördinatoren en Jeugdcommissie) van RWB druk bezig om op de zaterdagen een intern toernooi te organiseren. Met succes, op de website en de Facebookpagina vindt u de poule-indeling van uw kind en het schema met de aanvangs- en eindtijden van de verschillende teams. We hebben dus gezorgd voor bloktijden die per team elke zaterdag hetzelfde is.
Op de genoemde verzameltijden mogen de verschillende teams het Sportpark betreden, ouders mogen het Sportpark NIET betreden.

We willen de RWB-jeugdspelers in deze “rare” tijd, binnen de regels van het NOCNSF, zo veel mogelijk lekker buiten laten voetballen. Reden waarom we er voor hebben gekozen om de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan en daarnaast op de zaterdagen een mooi onderling toernooi op te zetten. Tijdens de trainingen en het toernooi is er voor de Jeugd gelegenheid om eventueel naar het toilet te gaan, de kleedkamers en kantine blijven gesloten. Als er vragen zijn kunnen deze via de eigen trainer worden gesteld, als ze deze zelf niet kunnen beantwoorden kunnen ze terug vallen op Stephan de Man, deze zal dan zorgen voor het beantwoorden van de vragen. We gaan er van uit dat het wedstrijdschema en de pouleindeling verder voor zich spreekt.

Start van het toernooi: Zaterdag 31 oktober 2020 en daarna elke zaterdagochtend.
Aanvangstijden: zie de website en de Facebook van RWB.
Kleding: RWB-tenue.

We vragen de ouders om niet te verzamelen langs de hekken om toch nog even te kijken, dit om zo goed mogelijk aan de 1,5 meter regel te voldoen.
Zorg a.u.b. dat uw kind op tijd is, dan kunnen we vlot door met ons speelschema.

Met vriendelijke groet,

Stephan de Man, namens de Jeugdafdeling van RWB