RWB-2 speelde zondag 11 oktober tegen vv Trinitas Oisterwijk, een tegenstander die gezien wordt als een belangrijke titelkandidaat. RWB-2 kende een moeizame start van de competitie met vorige week oa de wedstrijd tegen DESK die ternouwernood gelijk werd gespeeld. Ondanks dit resultaat kon RWB-2 bij een zege tegen vv Trinitas naar boven kijken. RWB-2 schoot uit de startblokken en kwam na een assist van Justin van der Sanden door Brent van Look na 2 minuten al op voorsprong. Na de gelijkmaker zorgde Justin van der Sanden nu zelf voor de 2-1 voorsprong. Een afstandschot van Brent van Look en een halve omhaal van weer Justin van der Sanden zorgde ervoor dat RWB-2 na ruim een half uur voetballen met 4-1 voor stond, dit was ook meteen de ruststand. Toch was het duidelijk dat de wedstrijd nog niet gespeeld was want ondanks de ruime voorsprong van 4-1 had het ook zomaar gelijk kunnen zijn, goed keeperswerk van Sander Blom voorkwam dit echter. Toen vv Trinitas meteen na rust 4-2 scoorde was helemaal duidelijk dat het nog lastig zou worden voor RWB-2, de zorgen namen verder toe toen het na een uur voetballen 4-3 werd. Vv Trinitas drukte RWB steeds verder in de verdediging doordat het achterin 1 op 1 ging spelen. Consequentie was echter ook dat het achterin meer ruimte weg gaf waardoor een heel open half uur ontstond met volop kansen over en weer. Gescoord werd er echter wonder boven wonder niet meer en uiteindelijk wist RWB-2 de punten op De Gaard te houden. De volgende wedstrijd voor RWB-2 is op zondag 25 oktober wanneer het op bezoek gaat bij RKDVC-3.