De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is van start. Leden van de Rabobank De Langstraat kunnen van 5 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de vereniging die ze een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen op RWB uitgebracht worden, des te hoger is de bijdrage die RWB ontvangt. Zeker in deze tijd heeft RWB uw steun hard nodig. Vraag dus ook aan familie en/of kennissen om hun stem uit te brengen op Voetbalvereniging RWB.

Naast de website www.rabo-clubsupport.nl/de-langstraat kunnen leden van de Rabobank voor het eerst ook stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Als je met de Rabo App wilt stemmen open dan de App, log vervolgens in, ga onderaan naar “zelf regelen” en klik op “lidmaatschap”. Vervolgens kies je voor ClubSupport en je kun je stemmen.

Via de website ga je naar de provincie Noord Brabant om vervolgens op Rabobank De Langstraat te klikken. Op de volledige deelnemerslijst vindt je onze club bij “Voetbalvereniging RWB”.

Stemmen Rabo ClubSupport.
Ieder lid van de Rabobank heeft 5 stemmen, Je kunt maximaal 2x op Voetbalvereniging RWB stemmen wat betekent dat je 3 stemmen overhoudt. Met onze buren van NEO’25 hebben we afgesproken dat we elkaar in deze actie steunen.