Omdat WSJ inmiddels is begonnen met de competitie moest RWB de laatste wedstrijd in de poulefase van de beker spelen op donderdagavond 17 september. Doordat RWB met 4-4 gelijk had gespeeld tegen Wilhelmina en Wilhelmina met 4-1 had gewonnen wist RWB dat het met 4 doelpunten verschil moest winnen. Winnen met 3 doelpunten verschil zou ook voldoende zijn maar dan moest het zelf wel minimaal 5 doelpunten maken. RWB won na een 2-5 ruststand uiteindelijk met 4-8, genoeg om te kunnen zeggen dat het door is in de beker. De volgende bekerronde is gepland op zondag 15 november 2020.
RWB maakte het zich in de bekerwedstrijd tegen WSJ onnodig moeilijk. Scoren ging RWB prima af want voor rust waren het Dennis Timmermans, Kevin Remie (2x) en Bram van Iersel (2x) die er lustig op los scoorden. Daar stonden ook 2 tegendoelpunten tegenover, één uit een goed genomen vrije trap en één door slordig uitverdedigen. Dat laatste gebeurd RWB te vaak en dat is iets wat er snel uit zal moeten want in de competitie waar RWB kan rekenen op meer tegenstand zou dit dodelijk kunnen zijn.
Nadat Mickey van Boxtel van Boxtel de stand op 2-6 bracht maakte WSJ in 2 minuten 2 goal en werd het 4-6, een tussenstand waarbij Wilhelmina door zou zijn. In de 70 minuut maakte Kevin Remie zijn hattrick vol en stond RWB weer met één been in het vervolg van het bekertoernooi. Justin van der Sanden maakte er 4-8 van en was RWB definitief door.
De komende weken staan voor RWB in het teken van de competitie. Zondag 20 september is het dan zover. Dan maakt RWB de start in 3e klasse uit tegen een oude bekende Irene’58 uit Den Hout. De wedstrijd in Den Hout begint om 14.00 uur.