RWB Vrouwen Zaterdag kwamen zaterdag 5 september voor de poulefase van het Bekertoernooi uit tegen GDC. In een wat rommelige eerste helft opende Imke de score waardoor RWB op een 0-1 voorsprong kwam. Een aantal minuten later wist superspits Noemi de score te verdubbelen en zorgde vlak voor rust Natasja dat de ruststand 0-3 werd. Meteen na rust liet RWB zich wat terug zakken en kreeg GDC wat meer balbezit. Gevaarlijk werd het voor de goal van Tamesha echter nooit terwijl aan de andere kant RWB door ging met scoren. Nadat Joy scoorde brachten Imke (2x), Natasja en Nicole de eindstand op 0-8. Met 6 punten uit 2 wedstrijden hebben de RWB Vrouwen de maximale score behaald. Ook NEO’25 won afgelopen zaterdag zodat ook de Vrouwen van NEO’25 6 punten hebben.
Zaterdag 12 september speelt RWB uit bij buurvrouw NEO’25 en dan valt de beslissing wie er doorgaat in de beker. RWB moet daarvoor winnen van NEO’25, de wedstrijd begint zaterdag 12 september om 15.00 uur.