Vanaf maandag 5 oktober kunnen leden van RABOBANK De Langstraat stemmen in het kader van Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). De Rabobank leden ontvangen hiervoor per post of digitaal een persoonlijke stemkaart. Heb je een rekening bij de Rabobank dan ben je nog niet automatisch lid, aan lid worden van de Rabobank zitten geen kosten verbonden, wil je lid worden van de Rabobank doe dit dan via de website van Rabobank De Langstraat. Als je lid wordt kun je profiteren van aanbiedingen en mogelijk kun je dan dit jaar al meestemmen. Overigens is het zo dat binnen een gezin meerdere mensen lid kunnen worden van de Rabobank. Hoe meer mensen er lid zijn, hoe meer mensen kunnen stemmen.

Krijg je de stemkaart binnen dan graag meteen stemmen op Voetbalvereniging RWB en vraag familie en vrienden dit ook te doen. Hoe meer mensen op RWB stemmen hoe groter het sponsorbedrag wordt, en dat kan RWB in deze tijd goed gebruiken.
Ieder lid van de Rabobank krijg 5 stemmen, je kunt daarbij maximaal 2x stemmen op RWB.

Na op RWB te hebben gestemd hou je dan nog 3 stemmen over, met onze buurman vv NEO’25 hebben we de afspraak om elkaar te steunen. Zo steunt RWB buurman NEO’25 en steunt NEO’25 onze club. Door elkaar te steunen worden we samen sterker.