Donderdag 2 juli was het clubhuis van RWB de locatie waar de jaarlijkse selectiebijeenkomst plaats vond. Dit jaar was de bijeenkomst enkel voor genodigden, met RWB-1, RWB-2 en RWB JO19 was het maximale aantal personen wat in deze coronatijd in het clubhuis past bereikt. Deze selectiebijeenkomst was meteen een goede gelegenheid om stil te staan bij de door de KNVB bedachte fictieve competitie met daaraan gekoppeld promotie naar een hogere klasse van zowel RWB-1 als RWB-2. Daarmee is seizoen 2019/2020 een seizoen om nooit meer te vergeten. Voor de begeleiding van RWB-1 en 2 alsmede voor alle spelers van de beide team waren er herinneringsbeeldjes beschikbaar. Deze werden door voorzitter Bas Bruurmijn uitgereikt aan de begeleiding alswel alle spelers.

Na deze bescheiden huldiging ging het enkel nog over het nieuwe seizoen en maakte zowel Larry van Ommen als Alfons van der Pluijm, trainers van respectievelijk RWB-1 als RWB-2, hun plannen voor het nieuwe seizoen bekend. Beide teams spelen volgend jaar in een klasse hoger wat hen niet weerhoudt om de doelstelling uit te spreken om mee te doen om de prijzen. Een periode titel is daarbij het doel waar beide teams voor willen gaan. Beide trainers benadrukten nog maar eens hoe belangrijk RWB JO19 is in dit verhaal. Voor de selectie is de jeugdopleiding van RWB, met als hoogste elftal JO19, de levensader waar elk jaar spelers van doorgeschoven moeten worden om de selectie op sterkte te houden. Trots mag de Jeugdopleiding van RWB dan ook zijn dat dit jaar weer 6 jeugdspelers overgeheveld kunnen worden naar de selectie. Helemaal nieuw en vreemd zijn deze nieuwe spelers niet want ze hebben inmiddels allemaal al speelminuten gemaakt in RWB-1, 2 of het Onder 23 team wat vorig jaar een aantal wedstrijden heeft gespeeld. Vanuit de jeugd worden dit jaar Bob Jansen, Raúl Bruurmijn, Bram van Iersel, Jasper van Boxtel, Sven Spaans en Tim Tins (na een jaartje
RWB Za-2) overgeheveld naar de selectie. In totaliteit herbergt de selectie van RWB-1 en 2 totaal 10 nieuwe spelers. Naast de jeugdspelers versterken Rik Bloemendal (FC Drunen), Jordy van de Klauw (lagere elftallen RWB), keeper Sander Blom (SSC’55) en Brandy Fontijn die van WSC overkomt de RWB-selectie. Na de bijeenkomst was er nog een fotomoment waarbij eerst de begeleiding en later de gehele groep op corona-afstand op de foto gingen.