Zit uw zoon of dochter in groep 1 of 2 en vind hij/zij voetbal leuk? Op zaterdag 18 januari start RWB met de winterstop achter de rug weer met de trainingen voor de Kanjers (minipupillen).
Lid worden bij RWB hoeft niet meteen, pas na een aantal trainingen wordt gekeken of uw kind voetbal echt geschikt is voor hem en of hij/zij er plezier in heeft.
De training is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 (bijna 5) en 5 jarigen. De Kanjers trainen elke zaterdag van 10.30 tot 11.45 uur, waarbij halverwege de training een korte pauze ingelast wordt om even een bekertje ranja te drinken. De wekelijkse training zal verzorgd worden door Foort Cové die daarbij door één of meerdere ouders geassisteerd wordt.
Tijdens de training worden allereerst op speelse wijze de basisprincipes van het voetbal geoefend. Gaandeweg het seizoen komen tussendoor ook de technische oefeningen aan bod zoals snel voetenwerk, dribbelen/drijven, trappen en passen , kappen en draaien etc. Natuurlijk zal bij iedere training het 4×4 wedstrijdje niet ontbreken.
Dus als uw dochter of zoon zin heeft om lekker te rennen en tegen een bal te schieten dan is hij/zij van harte welkom om vrijblijvend een aantal keren mee te komen doen. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met: Foort Cové 0416-341808 (na 17.00 uur)