Na een aantal jaartjes 3e klasse te hebben gespeeld is RWB zondag 22 september de competitie in de
4e klasse gestart met een uitwedstrijd tegen PCP uit Breda. Het hield aan deze ontmoeting ѐѐn puntje over, volgende week speelt RWB thuis tegen Berkdijk wat net als RWB de competitie startte met een gelijkspel.

Uit tegen het vorig jaar kampioen geworden PCP startte RWB goed aan de wedstrijd en bereikte het met regelmaat op de zijkanten de achterlijn. Uit de voorzetten kon RWB het eerste half uur niet scoren, totdat Kevin Remie zijn man goed uitkapte en in de verre hoek de keeper van PCP het nakijken gaf. In het vervolg van de wedstrijd liet RWB de dekking wat vieren en gaf het de tegenstander de gelegenheid om in de wedstrijd te komen. RWB zal dus moeten leren om beter met kansen om te gaan en bij een voorsprong scherper moeten blijven dekken om zodanig een voorsprong vast te houden. Net voor en net na rust profiteerde PCP en liet zien dat je ze niet de ruimte moet geven want dan heeft het een aantal goede voetballers die daar gebruik van maken. RWB moest daarna weer aan de bak en bracht trainer Larry van Ommen er met Mickey van Boxtel, Roel Mulders en Bram van Iersel een aantal frisse krachten in. Een goede zet want het warme najaarsweer had hier en daar zijn tol wel geeist. Zeker ook bij PCP want hier moest de verzorger soms wel twee spelers tegelijk behandelen. Of het altijd blessures waren is nog maar de vraag want PCP probeerde ook wel zo veel mogelijk tijd te trekken om met een voorsprong het einde te halen. Om extra stootkracht in de aanval te creёren stond in de slotfase de kopsterke Serhan Eyupoglu in de spits wat betekende dat achterin meer ruimte en dus kansen werden weggegeven. Dat risico moest RWB wel nemen want verliezen wilde het zeker niet. Het leek erop dat PCP overeind bleef, al was het met piepen en kraken. In de slotfase ging PCP toch door de knieёn, paniekerig werd uitverdedigd waarna de bal bij Alex Huijps terecht kwam, die bedacht zich geen moment en kogelde de bal onhoudbaar tegen de touwen. Uitslag 2-2 waarmee beide partijen na de wedstrijd konden leven.

Zondag 29 september speelt RWB thuis tegen Berkdijk, een ploeg die bekent staat van de mouwen opstropen. RWB zal moeten proberen hier niet te veel in mee te gaan en uit de vechtduels te blijven. Alles bij elkaar een interessante pot voetbal waar de supporters uit Waalwijk en Kaatsheuvel naar uitkijken.