Donderdag 8 augustus startte de selectie van RWB met ruim 40 spelers/keepers de voorbereiding op seizoen 2019-2020. Zondag 11 augustus werd er zelfs twee keer getraind, tussendoor werd gezamenlijk de lunch gebruikt. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op dinsdag 20 augustus, dan voetbalt RWB uit tegen plaatsgenoot WSC. In het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus wordt gevoetbald om de Waalwijk Cup. RWB is samen met SV Capelle, NEO’25 en WSC ingedeeld in Poule B. Dit jaar wordt het grootste amateursport evenement van Waalwijk georganiseerd door Baardwijk.

 Voetbalvereniging RWB had van het schitterend mooie feestjaar ter ere van het 110-jarig bestaan al een compleet nieuw bestraat voorterrein over gehouden. Tijdens de zomerperiode heeft de Evenementencommissie 110, die verantwoordelijk was voor het mooie feestjaar, het voorterrein uitgebreid met een tweetal zithoeken. Met de uitbreiding van deze kwalitatief hoogwaardige en zware banken en tafels is het voorterrein compleet. De banken en tafels zijn grotendeels door zelfwerkzaamheid tot stand gekomen en zijn allen voorzien van het RWB-logo. RWB heeft er daarmee aan de zuidkant van het bebouw er een mooi terras bij waar het heerlijk toeven is.
Evenementencommissie RWB 110 jaar daarvoor heel erg bedankt, een mooie tastbare herrinnering aan het 110 jarig bestaan van RWB.

Hiermee kunnen onze leden en belangstellende de wedstrijden terug kijken en onze trainers de wedstrijden analyseren. Meer info volgt nog als alles gereed is. De installatie is vandaag afgerond.

Op 22 augustus wordt de Waalwijk Cup weer georganiseerd, dit jaar is VV Baardwijk de gastheer.

De deelnemers zijn bekent en de loting is geweest.

Hieronder het resultaat van de loting en het speelschema van de Waalwijk Cup.

Poster Waalwijk Cup 001

wwc2019Deelnemers

DamesDonderdag

HerenVrijdag

HerenZaterdag

FinalesDames HerenZaterdag

 

Hieronder een schema van de aanvang van de trainingen voor alle teams van RWB.

eerste training website page 001

Het nieuwe seizoen komt er weer aan en dus start de voorbereiding ook weer. Hieronder het complete schema van de selectie van RWB.

Voorbereiding RWB 1 en 2 en JO19 1 programma 2019 page 001

Voetbalvereniging RWB organiseerde donderdag 27 juni ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2019 / 2020 een selectiebijeenkomst. Voor de nieuwe Technische Commissie van RWB een bijeenkomst om trots op te zijn, ze hebben het in korte tijd namelijk voor elkaar gekregen om een vernieuwde staf voor RWB-1, 2 en JO19 te formeren en daarnaast een volwaardige selectie van totaal 63 spelers en keepers te presenteren. De nieuwe technische Commissie van RWB bestaat met Anthony Bruurmijn, Gerben Kuijsten, Boyke Mungroop en John van Werken uit RWB-ers die allen in het 1e elftal van RWB hebben gevoetbald, de komende tijd zal ook Berry Bruurmijn van het Dagelijks Bestuur, waar de Technische Commissie onder valt, nog de T.C. ondersteunen. De wijzigingen in de Technische staf van RWB-1, 2 en JO19 is voornamelijk op het gebied van trainers. Bij RWB-1 is Larry van Ommen die nieuwe hoofdtrainer en zijn ook assistent Fachri Tuasamu en keeperstrainer Erik Kuijsten nieuwkomers. RWB-2 heeft met Alfons van der Pluijm en Rien Roestenburg een nieuw trainersduo en bij RWB JO19 zijn dat Nicky Ligtvoet en Jos Knippels.

Doel nieuwe selectie.
Zo snel mogelijk het verloren terrein weer goedmaken is voor de nieuwe selectie het eerste doel. Voor RWB blijft de doelstelling namelijk staan dat het graag een stabiele 3e klasser wil worden met een voor RWB herkenbaar team. Trots is RWB dan ook op de Jeugdopleiding van de club, die hebben het namelijk voor elkaar gekregen om 8 spelers van de Jeugdafdeling door te schuiven naar de selectie van RWB-1 en 2. Een succesvol elftal is echter meestal een team met een goede mix tussen talentvolle jeugd aangevuld met een stuk ervaring. RWB is dan ook verheugd dat er wat nieuwe spelers de selectie komen versterken, zoals beoordeeld door de T.C. was dit noodzakelijk om de RWB doelstelling te bereiken. Nieuw in de selectie van RWB zijn Serhan Eyupoglu, Onur Ulusan, Vedad Hadzic en Thomas Klijn (allen van SV Capelle), Alex Huijps (ex RWB, komende van WSC), Mickey van Boxtel (ex RWB, komende van SC ’t zand), Abdullah Gul (Willem II amateurs), Emre Deniz (FC Tilburg) en keeper Tijs Fleming (SP Lochem).
De voorbereiding van RWB start op donderdag 8 augustus waarna op 18 augusteus de eerste oefenwedstrijd gespeeld word tegen BVV. De voorbereiding gaat verder via de Waalwijk Cup en nog een oefenwedstrijd op dinsdag 27 augustus naar de eerste Bekerwedstrijd in het weekend van 31 augustus / 1 september om vervolgens de competitie te starten op zondag 22 september 2019.