Jaarlijks wordt bij RWB een vrijwilligersavond georganiseerd waarbij de vereniging zijn vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Namens het bestuur zijn het Sjaak Timmermans en Carl van Es die elk jaar trachten om weer iets leuks te verzinnen. Na een darttoernooi en een sjoeltoernooi te hebben georganiseerd hadden ze dit jaar in RELOAD uit Tilburg een topband uitgenodigd om de avond te verzorgen. Vrijwilligers zijn binnen RWB van onschatbare waarde, van bestuurslid tot barmedewerker en van trainer tot scheidsrechter kan een vereniging niet zonder vrijwilligers. Heel simpel, zonder vrijwilligers is het voor RWB onmogelijk om al onze 37 team elke week te laten trainen en wedstrijden voetballen. Uit alle vrijwilligers die RWB rijk is wordt jaarlijks de Vrijwilliger van het Jaar gekozen. Dit jaar viel de keuze op Super vrijwilliger Alexander de Peffer.

Ook tijdens het 110 jarig bestaan van de vereniging gaan de tradities door en organiseert de evenementen commissie op 10 mei 2018 Hemelvaartsdag de van Vugt dag. Inschrijven kan tot 6 mei 2018. het inschrijf formulier kan hier gedownload worden en ingeleverd worden bij de leden van de evenementen commissie en de kantine van RWB. We hopen op goed weer zodat we er weer een gezellige dag van kunnen maken. We hebben besloten om het toernooi te laten aanvangen om 13.30 uur in verband met dat sommige teams op deze dag een inhaalwedstrijd hebben. Op deze mannier hebben deze teams ook de gelegenheid om deel te nemen

Op vrijdag 23 maart was het al weer de 4e pubquiz bij RWB. In de afgeladen kantine van RWB zaten 25 teams van maximaal 5 personen klaar om de vragen van de PubQuiz 2018 te beantwoorden.

Onder leiding van de Quiz masters Emil Avontuur en Sjaak Timmermans werden in 8 rondes van 10 vragen de kennis van de deelnemers op de proef gesteld.  De vragen gingen over algemene kennis van Nederland, actueel nieuws Voetbal, film en TV en er was natuurlijk weer de muziek ronde met Live gespeelde muziek fragmenten door Steve van Damme, waarvoor onze hartelijke dank.

In de bonus ronde werd er de mini quiz petje op petje af gespeeld voor de eer en de leverworst.

Miel Blok was als vanouds weer het enige en ombeinvloedbare jury lid van de Quiz. Doordat er zoveel deelnemers waren had hij zijn handen vol om alle antwoorden op tijd te verwerken. Maar rond middernacht was het dan zover dat de uitslag bekent kon worden gemaakt.

Het team vlamtostiemayo had de laatste plaats wetetn te bemachtigen en werden daarvoor beloond met de troostprijs een zak Snickers.

Aan de top was het spannend maar uiteindelijk wist het team van BLF wederom te winnen voor de teams van De Dwarsliggers en Besoyen.

Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine met DJ Toby en friends.

Op zaterdag middag was er een Re√ľnie georganiseerd in het kader van het 110 jarig bestaan van de club. Dit werd weer een zeer gezellige middag/avond. Er werd veel bijgekletst onder het genot van een drankje. Bij de vele spullen die tentoongesteld stonden in de bestuurskamer kwamen weer vele herinneringen naar boven. Voor de muziek was het duo Leo de Vlieger en Anton van der Mee samen met hun alter ego's verantwoordelijk en zij zorgden ervoor dat er menig lied meegezongen kon worden. Al met al weer een geslaagde dag.

 

Ook dit jaar wordt de pub Quiz weer georganiseerd. Ook dit jaar zal er live muziek aanwezig zijn om de diverse vragen te begeleiden.
Schrijf je snel in want vol is vol. Een team mag maximaal uit 5 personen bestaan en het inschrijfgeld per team is 20 Euro.
Inschrijven kan bij Emil Avontuur en Sjaak Timmermans

Ook tijdens het 110 jarig bestaan van RWB is het rond Carnval 4 dagen feest bij RWB.

We starten op donderdag avond met FeestDJ Mitchel van Wijk.

Op vrijdag het traditionele jaarfeest, dit jaar natuurlijk voor de 110e keer. Kaart verkoop voor deze avond is reeds gestart. Ook dit jaar hebben we weer gezorgd voor een surpise act tijdens deze avond.

De kaarten kosten 7,50 euro inclusief garderobe en een consumptie.  

Kaarten zijn te koop in de kantine van RWB en bij Mike van Helvoirt.

Op zaterdag kinder carnaval en we sluiten inmiddels ook voor de 11e keer af op zondag met Fruehshoppen.