Voetbalvereniging RWB viert deze week dat het inmiddels 110 jaar bestaat, hiervoor is op het voorterrein op Sportpark De Gaard een grote feesttent geplaatst en zijn er de hele week van allerlei festiviteiten.
Een van die festiviteiten is de voetbalwedstrijd tegen Oud RKC Waalwijk. Met namen als Yuri Cornelisse, Robert Braber, Clyde Wijnhard, Ramon van Haren, oud RWB-ers Peter Treffers en Fachri Tuasamu en Coach Darije Kalezic had RKC Waalwijk een vracht van ervaring mee genomen naar Landgoed Driessen.
Deze ervaring betaalde zich al snel uit op het veld en was het Robert Braber die met een mooie schuiver de 0-1 liet aantekenen. Deze voorsprong werd al snel verder uitgebouwd naar 0-2 door een treffer van Patrick Leijtens. Na rust bleek de betere conditie van de RWB-selectie het te winnen van de ervaring.
Justin van de Sanden bracht na rust RWB met een afstandschot terug in de wedstrijd waarna Koen van Baardwijk twee maal raak schoot en RWB op een 3-2 voorsprong bracht. De eindstand werd door de al eerder scorende Justin van der Sanden bepaald op 4-2.
Belangrijkste deze middag was echter niet de winst, spelers van Oud RKC Waalwijk en RWB, het arbitrale trio en de supporters van beide clubs genoten van een heerlijke voetbalmiddag. Na de wedstrijd nam RWB op het veld afscheid van aanvoerder Larry van Ommen die volgend seizoen het trainersvak in stapt. Daarna was het in de feesttent met de Waalwijkse Rockband 100% KATOEN nog lang gezellig bij RWB.

BPR
Van wijlen
Moonen Attractie verhuur
Fysio Totaal