Het seizoen 2021-2022 is nog maar net voorbij. Later dan normaal, wat te maken heeft met het feit dat de competitie door coronamaatregelen heeft stilgelegen en wat RWB betreft dat het terecht kwam in de nacompetitie. Inmiddels weten we dat RWB volgend seizoen overstapt naar het zaterdagvoetbal en moet starten in de KNVB 4e klasse. De nieuwe hoofdtrainer van RWB heeft ter voorbereiding inmiddels tal van gesprekken gevoerd wat er toe heeft geleid dat een aantal oud gedienden en andere talentvolle spelers zich hebben laten overschrijven naar RWB. Voor de toekomst geeft dit in ieder geval hoop voor het heden en de toekomst. Komend seizoen zullen dus nieuwelingen als Koen van Baardwijk, Cas van Bruchem, Zarkaria Elmessaoudi, Jon van de Kamp, Youri Ruijken, Tim Tins en Cas Wirken bij RWB op de velden te zien zijn.

 

Voor de selectiebijeenkomst waren alle spelers van RWB-1, 2 en RWB JO19 uitgenodigd. Naast de selectie waren ook alle leden van de Technische Staf aanwezig en hadden een aantal supporters de moeite genomen om de presentatie bij te wonen. Belangrijkste onderdeel van de presentatie was de visie en werkwijze van de nieuwe hoofdtrainer Dennis de Bruijn. Naast een nieuwe hoofdtrainer heeft RWB in de persoon van Kees van der Sanden ook een nieuwe assistent trainer aangesteld. Daarnaast heeft RWB ook een nieuwe verzorgster. Anne Schaepfer gaat deze taak op zich nemen en tijdens de selectiebijeenkomst werd meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om met Anne het contract te ondertekenen. Christel Pelders, die vorig seizoen verzorgster was voor RWB-1, is door de overstap van zaterdag naar zondag minder beschikbaar maar blijft gelukkig betrokken bij RWB en wordt verzorgster van RWB-2. In de technische staf van RWB-2 en RWB JO19 zijn verder weinig wijzigingen en zijn dit seizoen respectievelijk Alfons van der Pluijm en Marco Damen de trainers.

Na de presentatie was er tijd om verder kennis te maken met de nieuwelingen in de selectie en werd de gebruikelijke groepsfoto gemaakt. Voor iedereen begint nu de vakantietijd en start de voorbereiding op het seizoen zaterdag 13 augustus met een dubbele training.

 Selectie3