Na twee winstpartijen tegen concurrenten voor degradatie uit de derde klasse, BVV en Baardwijk, volgden voor RWB drie verloren wedstrijden. Hierdoor staat RWB momenteel op een nacompetitieplaats. Met nog twee wedstrijden te gaan staat RWB vier punten voor op Baardwijk en zou dus ook nog rechtstreeks kunnen degraderen. Voor rechtstreeks behoud zal RWB in de laatste twee wedstrijden weer punten moeten gaan pakken. Het heeft echter door het verlies tegen Haarsteeg rechtstreeks behoud niet meer zelf in de hand.
Tegen Haarsteeg verviel RWB in een fout die het dit seizoen vaker maakte en dat is te gemakkelijk goals weggeven. Met Koen Sleutjes had Haarsteeg een goudhaantje die daar gretig van profiteerde en een hattrick op zijn naam bracht. Bij rust stond Haarsteeg met 0-1 voor en vrijwel meteen na rust werd het 0-2. Kevin Remie zorgde voor de aansluittreffer echter 2 minuten daarna bracht Haarsteeg het verschil weer op twee doelpunten. Intussen had RWB met Owen Kogels een extra spits ingebracht en kwam wederom door Kevin Remie toch weer terug in de wedstrijd. Deze tegentreffer in de 87e minuut kwam echter te laat om nog gelijk te komen met Haarsteeg.
Volgende week speelt RWB uit tegen FC Engelen. Geen gemakkelijke tegenstander want FC Engelen doet nog mee om het kampioenschap.