RWB vecht in de derde klasse B voor behoud, liefst zonder dit af te moeten dwingen in de nacompetitie. Het verschil met TGG en BVV is slechts één puntje in het voordeel van RWB. Met wedstrijden tegen Haarsteeg, Engelen en Waspik wacht RWB nog drie finales waarbij RWB het nog steeds in eigen hand heeft.
Uit bij Nieuwkuijk kon RWB geen puntje bemachtigen al had het dit op basis van de tweede helft zeker verdiend. In de eerste helft had Nieuwkuijk de 2-0 voorsprong te danken aan Milan van Esch. Vooral het eerste doelpunt was van grote schoonheid. Na rust kwam RWB na een uur spelen terug in de wedstrijd door een doelpunt van Kevin Remie. Toen Niels Kok 10 minuten later het verschil weer op 2 doelpunten bracht leek de wedstrijd gespeeld. Niets was minder waar want 2 minuten later kwam RWB door een goal van Justin van der Sanden op 3-2 en dus wedrom terug in de wedstrijd. RWB haalde er daarna al snel een verdediger vanaf en bracht er met Owen Kogels een extra spits in. Zo ontstond er in het laatste kwartier een open wedstrijd met kansen over en weer. In de stand kwam echter geen verandering meer en het harde werken werd dus jammerlijk niet beloond. Hopelijk sterkt deze wedstrijd RWB wel in de overtuiging dat het mogelijk moet zijn om volgende week punten te pakken tegen Haarsteeg. In de voorwedstrijd die de G-teams van RWB en Haarsteeg vooraf spelen zal het veel minder om de punten gaan. Bij G-voetbal gaat het voornamelijk om plezier maken en zijn de tegenstanders vrienden van jou. De wedstrijd RWB-G1JM tegen Haarsteeg G1 begint om 13.00 uur, de beide eerste elftallen van RWB en Haarsteeg trappen op De Gaard om 14.30 uur af.