Met een overtuigende 2-6 overwinning tegen BVV nam RWB de 3 punten mee naar Waalwijk. RWB staat door de winst met 2 punten minder als BVV op plaats nummer 12.
In de staart van de 3e Klasse B blijft het ongemeen spannend. De nummers 11 t/m 14 staan slechts 3 punten van elkaar.

Na de vervelende verliespartij vorige week tegen VV Trinitas Oisterwijk was RWB gebrand op revanche. RWB startte goed en kreeg al snel net buiten het 16 meter gebied een vrije trap. Met zijn traptechniek was dit een klusje voor Kevin Remie die de bal naar de kruising stuurde en de 0-1 liet aantekenen. Meteen daarna pakte BVV het beter aan en kreeg een aantal mogelijkheden. De vrije trap die BVV in die periode kreeg eindigde gelukkig voor RWB op de lat. Na deze vrije trap kwam RWB tot 2 keer toe alleen voor de keeper van BVV maar een doelpunt leverde dit niet op. Wel aan de andere kant van het veld, want de lange bal door het midden leverde na 9 minuten de gelijkmaker op. Meteen daarna scoorde BVV opnieuw, maar in haar eigen goal waardoor RWB al snel weer op voorsprong stond. RWB was, mede doordat het de tegenstander op eigen helft vast kon zetten, vanaf dat moment de betere ploeg. BVV had daar moeite mee en RWB wist in het resterende deel van de eerste helft nog 3 keer het net te vinden. Justin van der Sanden was tot twee keer toe degene die verantwoordelijk voor een doelpunt en ook Kevin Remie scoorde voor rust zijn tweede.
Met een comfortabele ruststand van 1-5 kon RWB gaan genieten van de thee. In de tweede helft kwam BVV nog terug naar 2-5. Het slotakkoord was voor de jarige Owen Kogels. Doordat hij een kwartier voor tijd zorgde voor de 2-6 was de einduitslag een feit en was ook het verzet van BVV definitief gebroken.
Zondag 1 mei 2022 speelt RWB thuis tegen Gilze. Gilze staat in de stand op de 4e plaats en daarmee stevig in de subtop. Geen gemakkelijke opgave als je weet dat RWB het liefst zo snel mogelijk terecht wil komen op een veilige plaats in de 3e klasse.