Het G-team van RWB gaat volgend seizoen mee doen aan de KNVB competitie. Ter voorbereiding hierop speelde het G-team van RWB zondag 24 april 2022 uit tegen Terheijden. Zonder Dirk Hennevanger, die geblesseerd aan de kant stond, en Paul van Broekhoven werd een doelpuntrijke wedstrijd gespeeld die eindigde in een 5-8 overwinning voor RWB. Zoals het hoort in het G-voetbal hielp Wesley van RWB het team van Terheijden door er voor te zorgen dat er 7 tegen 7 gespeeld kon worden. Iets wat in het G-voetbal mogelijk is want ook de tegenstander zijn vrienden van jou. Na de wedstrijd werd zoals gebruikelijk nog een mooie groepsfoto gemaakt.

DOCUMENTAIRE
Op Omroep Brabant start op woensdag 30 april 2022 een negen delige documentaire over het G-voetbal. Hiervoor werd het G-team van TGG een half jaar gevolgd door een camera van Omroep Brabant. In aflevering 4 is er veel positieve aandacht voor het G-team van RWB dat op Sportpark De Gaard een voorwedstrijd speelde tegen TGG.

G-TEAM KAN NOG VERSTERKING GEBRUIKEN.
Wil jij komen voetballen in het G-team van RWB of kun jij RWB helpen met het bereiken van de doelgroep, wil jij onderdeel uitmaken van het team wat het voetbalteam wil gaan begeleiden? Neem dan snel contact op met Voetbalvereniging RWB. E-mail of informeer bij Vz Bas Bruurmijn. Mobiel: (06) 21 57 16 16.