St Nicolaas kan vrijdag 26 november in verband met de nieuwe coronamaatregelen niet naar RWB komen. Maar de Sint zal de Sint niet zijn en heeft in zijn agenda toch nog een gaatje gevonden op ZATERDAG 27 NOVEMBER OM 12.00 UUR.

Alle jeugdleden tot en met 8 jaar worden hiervoor uitgenodigd. De Sint en zijn Pieten zouden het erg leuk vinden als jij er dan bij bent. Voorgaande jaren is gebleken dat de Sint veel geld heeft uitgegeven aan cadeautjes voor kinderen die niet aanwezig waren en dat is natuurlijk zonde. Om op tijd door te kunnen geven aan de Sint hoeveel cadeautjes hij mee moet nemen vragen wij jullie om het invulstrookje die onder aan het aanmeldingsformulier zit in te vullen (nieuwe formulieren zijn per mail rondgestuurd). Invulstrookjes kunnen worden afgegeven aan de bar in het RWB clubhuis voor uiterlijk zaterdag 20 november 2021. Kinderen die zich opgegeven hebben voor de vrijdagavond en zaterdag aanwezig zijn hoeven zich niet opnieuw op te geven. Aanmelden kan ivm coronamaatregelen ook door een mail te sturen naar Als je bent opgegeven voor vrijdag maar zaterdag niet aanwezig bent stuur dan ook even een mailtje.
Uiteraard mogen broertjes en/of zusjes, die geen lid zijn van R.W.B., maar er toch graag bij willen zijn ook meekomen. Wij verzoeken de ouders zelf voor de broertje(s) en/of zusje(s) een cadeautje (t.w.v. max. € 10,00) af te geven in het clubhuis VOOR donderdag 18 november voorzien van voor- en achternaam. (Clubhuis is di, wo en do tot 20.00 uur geopend)
In verband met coronamaatregelen mogen ouders NIET aanwezig zijn bij de Sinterklaasviering. De kinderen worden bij de ingang van het Sportpark opgevangen en worden daarna verzameld op de tribune.

Wij hopen jullie allemaal te zien op ZATERDAG 27 NOVEMBER OM 12.00 UUR!
Groeten van Sinterklaas en de recreatiecommissie van R.W.B.