RWB won dit jaar de Waalwijk Cup. Of dit een goede afspiegeling was van hoe RWB er voor stond zijn inmiddels wat twijfels. Buiten SV Capelle en in mindere mate Waspik staan de overige teams in de staart van de verschillende competities. RWB is helemaal dramatisch gestart, door o.a. het 2-6 verlies tegen Nieuwkuijk staat het met 0 punten stijf onderaan in de 3e klasse B.

RWB begon met een aantal wijzigingen in de opstelling. In de goal startte deze middag Bas Damen en was daarmee meteen de jongste man van het veld. Daarnaast mocht ook Merlijn Broos vanaf de start beginnen aan de wedstrijd tegen Nieuwkuijk. Voor rust was het een open en aantrekkelijke wedstrijd waarbij RWB, maar zeker ook Nieuwkuijk volop kansen kregen. Nieuwkuijk ging hier het beste mee om en door Janssen en de Vaan stond het net voor rust 0-2. Door een penalty net voor rust kwam RWB op 2-1. Spits Kevin Remie mocht twee keer aanleggen omdat bij de eerste strafschop, die op de paal belandde, over genomen mocht worden omdat keeper Daan Dekkers volgens de scheidsrechter wel erg vroeg zijn lijn verliet. Na rust kwam het fris voetballend Nieuwkuijk steeds beter in de wedstrijd. De twee goals van wederom de Vaan en van Buul, meteen na rust, betekende dat RWB niet kon profiteren van de morele opsteker net voor de rust. Via Serhan Eyupoglu kwam RWB nog terug naar 2-4 maar RWB speelde met de linies daarna zo ver uit elkaar dat Nieuwkuijk in de slotfase veel te gemakkelijk uit kon lopen naar 2-6. Volgende week staat de volgende Langstraat derby op het programma, dan gaat RWB naar Drunen voor de uitwedstrijd tegen RKDVC.