Met ingang van het seizoen 2022/’23 is het voor standaard mannenteams uitkomende in de 1e klasse of lager van het standaardvoetbal mogelijk om horizontaal over te stappen van de zondag naar de zaterdag of andersom. Om te kunnen blijven werken aan toekomstbestendige amateurverenigingen en kwalitatieve competities heeft de KNVB besloten het horizontaal overstappen mogelijk te maken.
In het voorjaar van dit jaar heeft de TC-senioren aan de spelers en begeleiding gevraagd wat hum mening was om vanaf volgende seizoen op zaterdag te gaan voetballen. Hiervan had 75 procent positief ingestemd. Omdat het bestuur ook benieuwd was naar de mening van de overige leden van de vereniging is er een aantal weken geleden een korte enquête verstuurd aan alle leden.
In de afgelopen bestuursvergadering heeft het bestuur n.a.v. de uitslag van deze enquête, waarin overduidelijk te zien is dat een meerderheid positief gestemd is over de horizontale overstap, besloten om de aanvraag bij de K.N.V.B. in te dienen.

Het bestuur van v.v. R.W.B.

 

resultaat enquete horizontaal overstappen 01 page 001

resultaat enquete horizontaal overstappen 01 page 002

resultaat enquete horizontaal overstappen 01 page 003

resultaat enquete horizontaal overstappen 01 page 004

resultaat enquete horizontaal overstappen 01 page 005

BPR
Fysio Totaal
Frank Cortenbach
Ophorst