RWB VR1 Zondag kunnen spreken over een goede seizoenstart, in het KNVB Bekertoernooi kwam het op doelsaldo door de voorronde en ook de competitiestart was goed.

Voor de Beker betekent het dat voor RWB VR1 Zondag op zondag 21 oktober een wedstrijd gepland staat tegen Haarsteeg VR1. Dit zal geen gemakkelijke wedstrijd worden, de winnaar van deze wedstrijd gaat door en de verliezer valt af. RWB VR1 Zondag hebben deze wedstrijd wel het thuisvoordeel, de wedstrijd wordt namelijk gespeeld op Sportpark De Gaard.

De competitie werd gestart tegen de Vrouwen 2 van Gilze, bij de rust stond de einduitslag van 3 – 0 al op het scorebord. De score werd voor RWB geopend door Lindsey waarna Suus de score op 2-0 bracht. De 3-0 van Maaike verbaasde vriend en vijand, vanaf 35 meter schoot ze op goal maar de bal kwam weer net zo hard terug het veld in. Als een van de weinigen had scheidsrechter John Ophorst gezien dat de bal via het ijzer waar het net aan vast zit terug was gekomen. Na rust deed RWB het rustig aan en omdat Gilze niet beter kon bleef het dus 3-0. Volgende week spelen de Vrouwen van RWB Zondag uit bij DVVC.