Voor Amateur voetbalverenigingen is de overschrijvingstermijn meestal een spannende tijd, op vrijdag 15 juni om 24.00 uur is de termijn gesloten en kan de balans opgemaakt worden.
Bij RWB bleek nadat de rook was opgetrokken dat 4 spelers volgend jaar niet meer in de selectie van RWB uitkomen. Larry van Ommen heeft één jaar eerder dan oorspronkelijk gepland gekozen voor het trainersvak en is Amir Cehic na 9 jaar bij RWB-1 te hebben gekeept gestopt. Koen van Baardwijk is verkast naar DESK en keeper Bart van Heesch naar Baardwijk.
Daar tegenover staan 5 nieuwe spelers die RWB komen versterken, dit zijn Alfonso Ndongala (SC Capelle), Rob Corman (WSC), keeper Luuk van Beerendonk (WSC) en is keeper Jessin Sellami die na een tijd op reis te zijn geweest weer terug in de RWB-selectie.
Daarnaast hebben vanuit de vereniging Nicello Gonoe na ziek te zijn geweest en Gino Muytjens samen met keeper Puck Schalken aangegeven dat ze graag (weer) een kans krijgen in de RWB-selectie. Vanuit de RWB-JO19 zijn daarnaast vijf spelers doorgeschoven naar de selectie en dat mag gezien worden als een groot compliment aan de Jeugdopleiding van RWB en JO19 trainer Stephan de Man. Dat betekend dat Rodney Molegraaf, Tijn Schellekens, Julian Schotman, Stijn Klijberg en Wessel Jacobs hun geluk gaan beproeven in de selectie van RWB-1 en 2. In totaliteit bestaat de JO19 selectie in seizoen 2018 / 2019 uit 18 spelers en heeft RWB-1 en 2 de beschikking over totaal 38 spelers en 4 keepers.

Presentatie Selectie 2018 2019 21