We hebben als voetbalvereniging inmiddels te maken met de nieuwe coronaregels die afgelopen weekend zijn ingegaan. Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een       positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
• Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
• In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
• Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in het clubhuis.
• Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
• Het clubhuis moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

RWB heeft besloten om het clubhuis de komende 3 weken op dinsdag, woensdag en donderdagavond tot 20.00 uur open te houden. Ook op de zaterdagen en zondagen blijft Carola de kantine open houden voor voetballers, begeleiders, scheidsrechters en vrijwilligers. Uiteraard volgens de huidige regels; tot max. 20.00 uur, verplichte zitplaats en groene QR-code.

Wie mogen er nog meer toegelaten worden.
Ouders/RWB-ers die; normaal ook naar het Sportpark komen om even wat te kletsen of een drankje te nemen, op hun kinderen wachten tijdens trainingen en wedstrijden mogen ook in deze tijd toegelaten worden. Dit geldt ook voor b.v. chauffeurs en begeleiders van de tegenstanders. Mensen die bij RWB moeten zijn voor onderhoud en schoonmaken van het gebouw en de velden hebben ook gewoon toegang tot het sportpark, en indien deze open is, en het clubhuis. Wat in ieder geval niet mag is dat deze mensen tijdens trainingen en/of wedstrijden langs de kant van het veld gaan staan, want dan zijn ze publiek en dat is nu eenmaal verboden. RWB gaat deze weken de situatie goed in de gaten houden. Wordt het met deze regels te druk dan zijn we verplicht om de regels aan te scherpen.

We danken iedereen alvast voor de medewerking.