UPDATE NIEUWE CORONA MAATREGELEN
N.a.v. maatregelen kabinet van maandag 28 september.

Het kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De komende drie weken mag bij geen enkele voetbalwedstrijd en/of training nog publiek aanwezig zijn en is onze kantine dicht. De maatregelen van het kabinet gelden vooralsnog tot en met dinsdag 20 oktober.

 

BASISREGELS.
Voor iedereen geldt nog steeds:
- Blijf bij klachten thuis en laat je testen.
- Houd 1,5 meter afstand van anderen.
- Was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog.
- Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
- Schud geen handen.
- Gebruik je eigen bidon voor het drinken van water.

 

https://www.knvb.nl/themas/coronavirus
Op deze pagina houdt de KNVB iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en geeft daar informatie over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal.
Op deze pagina vindt je onder andere:
- Overzicht coronaprotecollen
- Wat te doen bij (mogelijke) coronabesmetting.
- Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal.

 

AANVULLING / RWB-REGELS.
- Op het publiek na zijn alle spelers en personen die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/training.
- Tijdens trainingsavonden zijn de kleedkamers geopend, douchen tijdens trainingsavonden is echter NIET toegestaan. Na de training gaat iedereen meteen naar huis.
- Tijdens wedstrijden (zaterdag en zondag) is douchen toegestaan echter vanaf 18 jaar mogen, ivm het houden van afstand, maximaal 8 personen zich tegelijk in de kleedkamer bevinden.
- Ouders die hun kinderen naar RWB brengen voor een wedstrijd of training mogen niet blijven kijken.
- Bij uitwedstrijden van jeugdspelers t/m 19 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder de begeleiding en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Beperk in dit geval het aantal ouders/begeleiders tot het noodzakelijke om de spelers naar de wedstrijdlocatie te krijgen. Personen boven 13 jaar wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen in de auto.
- Het clubhuis mag wel gebruikt worden voor verenigingsactiviteiten die ondersteunend zijn voor het voetbal. Denk hierbij aan wedstrijdsecretariaat, bestuurskamer, commissievergaderingen, cursussen voor trainers/scheidsrechters en wedstrijdbesprekingen