De KNVB heeft al het voetbal in Nederland tot en 6 april maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten. Daarnaast heeft de KNVB aan alle amateurverenigingen geadviseerd om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.

Als Voetbalvereniging RWB volgen we het beleid van de KNVB en daarmee de adviezen van de RIVM en het Kabinet. Dit betekend dat het Sportpark de gehele maand maart gesloten zal zijn.
De KNVB gaat de komende periode nadenken over een goede oplossing om de competitie tot een goed einde te brengen.
RWB blijft de berichten nauwlettend in de gaten houden, als er nieuws is zullen wij jullie via onze facebookpagina Vv RWB Waalwijk en de website www.rwbwaalwijk.nl op de hoogte houden.

 

Sporten is goed voor je weerstand.
Uit onderzoek is gebleken dat mensen die sporten minder vaak ziek zijn, als je zorgt dat je fit blijft versterk je daarmee je immuunststeem. Het zorg er verder voor dat je in goede conditie blijft waardoor je straks goed voorbereid weer kunt starten met voetballen. Regelmatig bewegen helpt in ieder geval om ziekteverwekkers te bestrijden. Wij adviseren dan ook iedereen om weliswaar aangepast te blijven sporten. Dat kan voor de een twee keer in de week een half uurtje joggen betekenen en voor de getrainde voetballers onder ons twee keer per week een uurtje hardlopen.

Ga je met een groepje een balletje trappen dat is het dringend advies om de richtlijnen van het RIVM strikt in acht te nemen.
- Mensen die verkouden zijn, hoesten en/of koorts hebben blijven thuis.
- Geen handen schudden.
- Regelmatig handen wassen en na het sporten thuis douchen.
- Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog.
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze meteen weg.
- Gebruik je eigen bidon.